حدودا آخرین جمعه بهمن ۱۴۰۱ بود که سریال رهایم کن با یک داستان عاشقانه تاریخی از دهه ۵۰ پای به شبکه نمایش خانگی گذاشت. داستان عشق ممنوعه ۲ برادر در فضایی که تا امروز کمتر در آثار ایرانی دیده شده است، مخاطب را در همان قسمت اول جذب تنشها و اتفاقات سریال میکند. در ادامه شما را به بررسی همه جانبه سریال دراماتیک رهایم کن دعوت میکنیم.
داستان سریال رهایم کن، روایتی از عشق، فداکاری، ترس و التهاب
سریال رهایم کن، قصه ۲ برادر از خانوادهای معروف و ثروتمند در روزهای پرالتهاب دهه ۵۰ است. حاتم و هاتف با گذشتهای ناپیدا حالا در سیاهرود مازندران عاشق پرستار بچه میشوند. ازطرفی دیگر داستانهای حاشیهای فیلم مانند عاشقشدن خواهر این ۲ برادر و سرنوشت عجیبی که پیدا میکند فیلم را دیدنیتر کرده است.
این فیلم سرشار از تنشهای خانوادگی برای هرکدام از شخصیتها است که گذشته و حال آنها را بههم گره میزند. اگر تجربه یک چالش عاشقانه در زندگیتان داشته باشید، بهخوبی میتوانید با شخصیتهای این فیلم ارتباط برقرار کنید و همراه با داستان پیش بروید تا ببینید در آخر کدام برادر به عشق افسانهای خود میرسد.
اگر میخواهید بدانید که سریال رهایم کن چند قسمت است، باید بگوییم که این روایت در ۱۸ قسمت ساخته شده است و آخرین قسمت آن در آخرین جمعه از خرداد سال ۱۴۰۲ پخش شد.
معرفی بازیگران و نقشها، حضور چهرههای معروف و حرفهای
آنچه که سریال رهایم کن را برای مخاطبان بهخصوص افرادی که طرفدار فیلمهای درام هستند، جذاب و خاص کرده، بازی بینظیر بازیگران آن است. محسن تنابنده در نقش حاتم با چهرهای شکسته اما عاشق، نگاهی عمیق و احساساتی باورپذیر در کنار هوتن شکیبا در نقش هاتف که بسیار ظریف و دقیق در نقش خود فرورفته داستانی پراز کشش و تنش را بهنحو احسن خلق کردهاند.
هدی زینالعابدین در نقش مارال احساسات زنی حساس اما مصمم را با عشق و ترس بهخوبی منتقل میکند. حسن معجونی، آزاده صمدی، بابک کریمی و دیگر نقشآفرینان برتر کشور از بازیگران برجسته این سریال هستند.
کارگردانی فیلمنامه سریال رهایم کن؛ شاهحسینی چه نوآوریهایی داشت؟
شهرام شاهحسینی که قبلا با آثار پربینندهای همچون میخواهم زنده بمانم توانسته بود یک درام عاشقانه را بهخوبی انتقال دهد، اینبار نیز با یک فضاسازی مناسب، بهرهگیری درست از موسیقی متن و دیالوگهای سنجیده، مخاطب را با خود همراه کرده است.
البته نباید از نقش نویسندگان حرفهای این سریال نیز چشم بپوشیم. همکاری مجید مولایی، سینا شفیعی و سجاد ابوالحسنی یک درام عاشقانه را با نمایش ویژگیهای انسانی و احساساتی همچون وفاداری، نفرت، ترس و تنفر تلفیق کرده و متنی سنجیده خلق کردهاند.
صحنههای مهم و تأثیرگذار سریال رهایم کن؛ ملاقاتهای عاشقانه یا جدالهای خانواگی؟
در سریال رهایم کن قسمت اول شما چندین صحنه یا سکانس جذاب را میبینید. نمایی از طبیعت مازندران و ورود آرام شخصیتها به قصه، فیلم با فضاسازیهای ساده اما رمزآلود آغاز میشود.
در همین قسمت، صحنه برگشت حاتم به زادگاهش سیاهرود، در دل طبیعت سبز و مهآلود شمال، فضایی شاعرانه اما سنگین را بازتاب میکند. بازیگری بدون دیالوگ محسن تنابنده با حالات ترس، دلتنگی و شاید حسرت در چهرهاش همگی از روزهای پراز تنش در قسمتهای بعدی خبر میدهند.
از دیگر صحنههای فراموشنشدنی سریال رهایم کن اولین برخورد عاشقانه حاتم و مارال است که در خانهای قدیمی باهم چشمدرچشم میشوند. بهجز بازی حرفهای این ۲ بازیگر، نور ملایم، نوع حرکت و زاویه دوربین، و لبخند ناآرام مارال، در کنار سکوت سنگین حاتم، لحظهای خاص از شکلگیری عشق را رقم میزنند.
بهجز اینها، این سریال سرشار از لحظات ناب و جدالهای تاملبرانگیز است که هرکدام از نقشها با یک تصمیمگیری و انتخاب یک مسیر در ۲راهی آینده خود را شکل میدهند. اما در صحنههای پایانی داستان لحظات احساسی و متفاوت دیگری را مشاهده میکنید. لحظاتی که حاتم در سکوت سنگین جنگل، با یک ترکیب نور و موسیقی عالی باید تصمیمگیری کند. اشکهای او بر تنه درخت نشان میدهند که یک مرد هر چقدر هم قوی و خشک باشد، گاهی شکننده میشود.
بهعنوان نگارنده این مطلب و بیننده سریال رهایم کن لحظاتی که حاتم با پسر خود که مبتلا به سندروم داون است با یک عشق عجیب و احساسات پدرانه عمیق صحبت میکند و تمام نگرانیها و دغدغههایش در سکانسهای مختلف برای رامای کوچک است را تحسین میکنم.
موسیقی و طراحی صحنه، نوستالژی، غم و عشق در هر نت
موسیقی متن سریال رهایم کن که نقش بسزایی در انتقال احساسات و روایت اصلی فیلم به بیننده ایفا کرده اثری از بامداد افشار و محسن چاوشی بهنام رهایم کن است. تیتراژ پایانی که مخاطب را بعداز پایان هر قسمت به دل این عشق و جدال تاریخی میبرد اثر تورج شعبانخانی است.
طراحی صحنه و لباس کاملا متناسب با یک زندگی در دهه ۵۰ با دکور و لوکیشن در استانهای شمالی در نظر گرفته شده است. همچنین طراح لباس برای هر نقش متناسب با روحیات و حتی حالات چهره، لباس و استایل را انتخاب کرده تا انتقال احساسات و باورپذیربودن داستان بهخوبی محقق شود. شما هرگز حاتم را با لباسهای شلخته یا رنگهای روشن نمیبینید، چراکه او باید غم قسمتهای پایانی و عشق قسمتهای ابتدایی را با روحیه منظم و اصالت خانوادگیاش به بیننده انتقال دهد.
نقاط قوت و بازخوردهای سریال رهایم کن
بخش زیادی از بار عاطفی سریال را محسن تنابنده با دیالوگها و بازی درخشان در ارتباط با راما، مارال و حتی پدر و برادرش بهدوش کشیده است. ازطرفی او در اوج تنهایی، خستگی و درماندگی باید قویبودنش را حفظ کند.
هوتن شکیبا را قبلا در نقشهای طنز و احساسی زیادی دیدهایم، اما اینبار قدرت بازیگریاش به این خاطر بود که احساسات متضاد عشق و ترس را همزمان به مخاطب انتقال میداد. ما بهعنوان مخاطب هرگز او را بهخاطر خیانت به برادر و دروغهایش سرزنش نکردهایم، چراکه آنقدر غم، ترس و اندوه عمیقی که از مرگ مادر و نفرت از پدرش داشت را بهخوبی نمایش داد که کاملا قابل درک بود.
از دیگر نقاط قوت این سریال بازی متفاوت و بسیار دیدنی حسن معجونی است. او بعداز مرگ پسرش، موقعیتی احساسی، بسیار خاص و دور از انتظار را بهنمایش گذاشت که تحسین مخاطبان را برانگیخت.
احمد محمدتبریزی منتقد سینما و تلویزیون، سریال رهایم کن را یکی از برترین آثار شبکه خانگی معرفی کرد و تاکید کرد که در این سریال استعداد و هنر فیلمسازی شاهحسینی بهنمایش درآمده است.
تنها انتقادهای واردشده به این اثر مربوط میشود به سرعت کند داستان که در این ۱۸ قسمت مخاطبان اندکی را کسل کرده است.
چرا سریال رهایم کن را ببینیم؟
با رویکارآمدن پلتفرمهای پخش نمایش خانگی و تولید قابلتوجهی از سریالها در این بستر شاهد آثار مختلفی هستیم که داستانهای درام، جنایی و اکشن را نقل میکنند. سریال دیدنی رهایم کن توانسته بین آثاری که همزمان پخش میشدهاند، حجم بالایی از بینندگان را بهخود اختصاص دهد. دلایلی که باعث جذابیت و کشش مخاطبان به تماشای این سریال میشود عبارتاند از:
- بازیهای سطح بالا و حرفهای بازیگران که باعث شده مخاطب به خوبی با شخصیت ارتباط برقرار کند.
- بازگویی داستان عاشقانه در بستری تاریخی با حسوحال دهه ۵۰
- کیفیت تولید بالا و زیبایی بصری که برگرفته از نورپردازی حرفهای، موسیقی متن سنجیده و طراحی صحنه و لباس متناسب با فضای روستایی است
- پایان غیرقابل پیشبینی اما کاملا انسانی و باورپذیر که خلاف آثار درام دیگر بهسمت ملودرام کلاسیک نمیرود.
جمعبندی
سریال رهایم کن یک اثر درخشان و متفاوت است که در شبکه نمایش خانگی پخش میشود. این سریال باوجود قصه عاشقانهای که دارد، حسوحال زندگیها و افکار دهه ۵۰ بهخصوص در خطه شمال کشور را بهتصویر میکشد.
اگر از علاقهمندان به آثار سریالی درام اما تاملبرانگیز هستید که داستان پراز تنش و کششی را با بازی حرفهای و پخته به یک پایان کلیشهای ترجیح میدهید، تماشای این سریال به شما پیشنهاد میشود.
سریال رهایم کن پخش انلاین
سریال رهایم کن قسمت آخر
دانلود سریال رهایم کن آپارات
سریال رهایم کن فیلیمو
سریال رهایم کن ویکی پدیا
فیلم رهایم نکن محسن تنابنده